Over SuperGMS

Deze pagina is het meest belangrijke van onze hele website. Hier vind je alles over de legacy van ons bedrijf.

Onze huidige statistieken


2.1.6

Intranet Update versie

2.1.1

GMS Update versie

1000+

Uren aan werk

235+

Klanten

0.5.0

MEOS Update versie

2.0.0

Website Update versie

Waarom zijn we begonnen?

Ons verhaal begint uit een diepgeworteld verlangen naar innovatie en het streven naar het leveren van oplossingen die we zelf misten in de markt. Als gepassioneerde individuen in de wereld van softwareontwikkeling, begonnen we onze reis met de vaststelling dat er een aanzienlijk hiaat was in de beschikbare systemen op de markt.

Het ontstaan van ons bedrijf is geworteld in het opmerken van een leemte in bestaande softwareoplossingen. Als professionals binnen de branche merkten we op dat de beschikbare systemen niet altijd voldeden aan de diverse behoeften van gebruikers. We stelden vast dat er ruimte was voor een meer veelzijdige, gebruikersgerichte benadering, en vanuit deze observatie ontstond onze missie om een verschil te maken.

Gedreven door de overtuiging dat technologie de potentie heeft om levens te verbeteren, hebben we ons softwarebedrijf opgericht. Ons doel was duidelijk: we wilden een reeks oplossingen creëren die niet alleen voldeden aan de huidige eisen, maar die ook anticipeerden op toekomstige behoeften en trends. We zagen de kans om te innoveren en om software te ontwikkelen die niet alleen functioneel was, maar ook intuïtief en flexibel.

Door onze eigen ervaringen als leidraad te nemen, zijn we begonnen met het bouwen van systemen die de complexiteit van alledaagse taken verminderen, bedrijfsprocessen optimaliseren en een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van bedrijven. We wilden niet alleen voldoen aan de bestaande verwachtingen, maar deze overtreffen en nieuwe normen stellen voor wat mogelijk is binnen het domein van softwareoplossingen.

Onze reis is meer dan alleen het creëren van software. Het is een voortdurende toewijding aan het luisteren naar de behoeften van onze gebruikers, het begrijpen van hun uitdagingen en het evolueren van onze producten om relevant te blijven. Onze passie voor vooruitgang en het streven naar excellentie vormen de kern van alles wat we doen.

In essentie zijn we begonnen omdat we geloven in de kracht van software om positieve veranderingen teweeg te brengen. We streven ernaar om niet alleen oplossingen te bieden, maar om partnerschappen op te bouwen en een impact te hebben op de manier waarop mensen en bedrijven hun doelen bereiken. Onze reis gaat door, gedreven door de overtuiging dat de mogelijkheden eindeloos zijn wanneer we durven te dromen en te innoveren.

Wie is de oprichter?

Achter onze innovatieve onderneming staat een visionaire oprichter, Dishairano Kenneth de Boer, die met zijn opmerkelijke visie en vastberadenheid ons bedrijf heeft gevormd tot wat het vandaag is.

Opmerkelijk genoeg is Dishairano Kenneth de Boer, ondanks zijn jeugdige leeftijd van slechts 16 jaar, een doorgewinterde professional met vijf jaar ervaring in verschillende programmeertalen. Zijn vroege passie voor technologie en codering heeft hem in staat gesteld om op jonge leeftijd diepgaande expertise op te bouwen en complexe problemen aan te pakken met een indrukwekkend inzicht.

Dishairano's reis begon als een persoonlijke zoektocht naar het begrijpen en beheersen van code. Gedreven door nieuwsgierigheid en een onverzadigbare honger naar kennis, dook hij op jonge leeftijd in de wereld van programmeren. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een passie en een diepgewortelde toewijding aan het creëren van hoogwaardige softwareoplossingen.

Zijn ongeëvenaarde toewijding aan het vak, gecombineerd met een uniek inzicht in de behoeften van gebruikers, leidde tot de oprichting van ons bedrijf. Dishairano's jeugdige energie, gecombineerd met zijn diepgaande technische kennis, vormt de drijvende kracht achter onze voortdurende innovaties en het streven naar excellentie.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Dishairano al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en heeft hij bewezen dat leeftijd geen beperking is voor het verwezenlijken van grootse doelen. Zijn leiderschap heeft ons geleid naar de voorhoede van de technologische vooruitgang en blijft een bron van inspiratie voor ons team en de bredere gemeenschap.

In een wereld die voortdurend evolueert, is Dishairano Kenneth de Boer de drijvende kracht achter onze missie om innovatieve en impactvolle softwareoplossingen te bieden. Zijn verhaal is een inspiratiebron voor aspirant-ondernemers en toont aan dat vastberadenheid, passie en expertise ongeacht de leeftijd tot opmerkelijke prestaties kunnen leiden.

Wat zijn onze toekomstplannen?

Bij SuperGMS streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen van vandaag te overtreffen, maar ook om de norm te bepalen voor wat mogelijk is in de toekomst van softwareontwikkeling. Onze toekomstplannen zijn doordrenkt met een gedurfde visie en een vastberadenheid om voortdurend te innoveren, groeien en een blijvende impact te hebben in de wereld van technologie.

Onze onverminderde toewijding aan vooruitgang is de drijvende kracht achter onze plannen om onze productlijn te blijven uitbreiden en verfijnen. We zijn vastbesloten om de nieuwste technologische trends te omarmen, voorop te lopen bij innovaties en nieuwe, baanbrekende functies te integreren die tegemoetkomen aan de steeds veranderende behoeften van onze gebruikers.

Een cruciaal element in onze toekomststrategie is het voortzetten van ons wereldwijde bereik. We streven ernaar om ons bedrijf internationaal uit te breiden, zodat meer mensen over de hele wereld kunnen profiteren van de voordelen van onze geavanceerde softwareoplossingen. Dit omvat het verkennen van nieuwe markten, samenwerkingen aangaan met wereldwijde partners en het lokaliseren van onze producten om aan diverse culturele en taalkundige behoeften te voldoen.

In lijn met onze missie om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we plannen om ons klantenserviceteam te versterken. We begrijpen dat kwalitatieve ondersteuning essentieel is voor het succes van onze gebruikers, en we zullen blijven investeren in het uitbreiden van ons team om ervoor te zorgen dat we snel en effectief aan de behoeften van onze groeiende gemeenschap kunnen voldoen.

Daarnaast onderzoeken we mogelijkheden voor strategische samenwerkingen en partnerships. Door de krachten te bundelen met gelijkgestemde organisaties en experts in de branche, streven we ernaar om synergieën te creëren die de ontwikkeling van onze producten versnellen en ons vermogen vergroten om te anticiperen op opkomende trends.

Een van de meest essentiële elementen van onze toekomstplannen is de voortdurende evolutie van onze bedrijfscultuur. We geloven sterk in het stimuleren van een omgeving van creativiteit, samenwerking en persoonlijke groei. Door te investeren in de ontwikkeling van ons team willen we een dynamische en inclusieve werkcultuur handhaven die de motor is achter onze innovaties.

In een notendop: we hebben geen plannen om te vertragen. Ons streven naar excellentie, gecombineerd met een grenzeloze nieuwsgierigheid en vastberadenheid, vormt de kern van onze toekomstvisie. SuperGMS zal blijven gedijen, innoveren en zich uitbreiden, omdat we geloven dat de reis naar het onbekende de meest opwindende en vruchtbare is. Samen met onze gemeenschap kijken we uit naar wat de toekomst in petto heeft, met de overtuiging dat de beste nog moet komen.

Leer ons team kennen

Dishairano de Boer

Oprichter & CEO

Dit is het beste project wat ik ooit heb opgestart. We zijn ver gekomen en laten we in de toekomst het nog verder brengen!

Damian S.

Coördinator administratieve zaken

Het teamverband wat wij hebben binnen SuperGMS, vind ik het beste verband wat er is op deze aarde.

Versterk ons team als Designer

Wil jij deel uitmaken van een creatief en dynamisch team dat de normen van design uitdaagt en verlegt? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Designer die gedreven is door innovatie en passie voor visuele esthetiek. Als Designer bij ons bedrijf krijg je de kans om unieke ontwerpen te creëren die onze producten en merkidentiteit versterken. Jouw creativiteit en oog voor detail zullen bijdragen aan het vormgeven van boeiende gebruikerservaringen. Ben jij klaar om je stempel te drukken op de wereld van design? Solliciteer nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Versterk ons team als Codeur

Heb jij een passie voor coderen en de drive om innovatieve oplossingen te ontwikkelen? Wij zoeken een enthousiaste Codeur om ons team te versterken. Als Codeur bij ons bedrijf krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en cutting-edge technologieën. Of je nu een ervaren programmeur bent of aan het begin van je carrière staat, wij bieden een stimulerende omgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt aanscherpen. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van schone en efficiënte code? Solliciteer vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van onze technologische ontwikkelingen!

Solliciteer hier

Klaar om te beginnen?

Meld je nu aan!

Bekijk hier onze prijzen
Wie zijn onze partners?
Wil jij nou onze volgende partner worden? Meld je dan nu HIER aan!